Næstved Erhvervspark byder nyt elektronikfirma velkommen

Køge, den 26-02-2021

BMN ELEKTRONIK er flyttet ind i nyrenoveret domicilejendom hos os på Industrivej 9A i Næstved.  Firmaet tilbyder reparation og montage, samt renovering af elektronik til private og erhverv. Eksempelvis af fjernbetjeninger til biler, porte, alarmer osv. 
Renoveringen af lokalerne er sket i forening med lejer. Lejemålet, som består af reception, kontorlokaler mm., har fået et nødvendigt frisk pust indenfor såvel som udenfor med nyrenoveret facade, nye lofter og gulve overalt, ligesom køkken og toiletforhold er opdaterede. Tidligere har ejendommen fungeret som administrationsafdeling for stort teknikfirma, der havde boet der i over 20 år. 

Vi er glade for at kunne byde BMN Elektronik velkommen hos Næstved Erhvervspark, og ser frem til et mangeårigt samarbejde.

Næstved Erhvervspark ApS er et selskab som har opkøbt 6 erhvervsejendomme i Næstved i årene 2016-17 med 3 forskellige beliggenheder. Industrivej 9-13 er erhvervsejendomme udlejet til private storage, kontor samt lager. Ligeledes er der en urealiseret byggeret på ca. 4.500 m2. Parkvej 46 er et udpræget lægecenter, der udover lejemål til GF Forsikring er udlejet til 7 forskellige speciallægeklinikker. Gl. Holstedvej er en flot og mondæn butiksejendom fuldt udlejet til Lauritz.com.