Merit Nordic sælger markant by ejendom i Slagelse

18-01-2020:
Året 2019 sluttede med et salg af vores ejendom på Nytorv 10A & Langes Gaard 12 i centrum af Slagelse. Et vemodigt men lykkeligt farvel, solgt til en lokal investor med kæmpe erfaring indenfor administration og drift af udlejlningsejendomme i området. Salget sker som en følge af koncernens ønske om at slanke ejendomsbalancen.

Da vi overtog ejendommen helt tilbage i 2005 var der bank i stue etagen og på første sal, samt det tidligere Tøj & Sko ud mod Torvet. Langes Gaard 12 var udlejet til restaurant, biltilbehørsforretning og lægeklinikker. Sidenhen er der sker rigtig meget. Idag står frontejendommen ud mod Torvet i frisk blå farve og med butikker udlejet til Vera Moda og Louis Nielsen. Langes Gaard 12 har vi udviklet til et sundhedscenter med diverse speciallæger, hørecenter og kommunal omsorgscentre. Bygningen fremstår med flot gul facade.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejde med nuværende som tidligere lejere, erhvervs- såvel som boliglejere. Ejendommen har "overlevet" finanskrise og konkurrencen fra internet detailsalg, ikke mindst pga. den sublime beliggenhed, men også pga. den løbende ejendomsudvikling og tilpasning.